← Tilbage til cases

Stidsholt Idrætsefterskoles nye website skaber oplevelse

Introduktion

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole er en af Danmarks bedste idrætsefterskoler.

Deres nye website henvender sig til både elever og forældre, og giver en detaljeres indsigt i alle deres linjefag.

Stidsholt ønskede sig en partner som kunne levere en livlig hjemmeside, hvor designet skulle være i højsæde. Hjemmesiden skulle tale unikt til deres målgruppe og danne trygge rammer omkring Stidsholt som efterskole. Derudover var det vigitgt, at hjemmesiden kunnne fungere godt på Google.

Mobilen i fokus

Op til 70 % af al trafik til hjemmesider kommer fra mobile enheder.

https://stidsholt.dk/
Resultater

Et design i øjenhøjde med eleverne

Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole har med unikke landingpages fået en detaljeret indsigt i alle deres fag, som gør at man som besøgende kan gå på “opdagelse” og blive inspireret til sit efterskoleophold.

LAZZAWEB har været en meget seriøs samarbejdspartner i opbygningen af en ny hjemmeside. Vores direkte kontakt og deres konstante opfølgning har været med til at fastholde os i en virkelig spændende proces. Kan kun anbefale LAZZAWEB til alle andreAndreas Larsen

Andreas Larsen, Forstander - Nordjyllands Idrætsefterskole - Stidsholt

Oplev forskellen

Før
Efter

Oplev forskellen

Før
Efter

Uddybelse

Websites primære formål er at rekruttere elever, og her har vi gjort det nemt med en skræddersyet formular til åbent hus og tilmelding. Der er opsat automatisk email flow, så forældre og elever får bekræftelse på deres indsendelse.

Efter lanceringen af deres hjemmeside fortsætter vi samarbejdet med Stidsholt, og drifter i dag deres website på vores serviceaftale.

Forbedring i Google
Stidsholt har oplevet en positiv effekt i deres rangering på flere vigtige søgeord i Google. Der er blandt andet opnået synlighed på side 1 på søgeordene “sports efterskoler” og “efterskoler i nordjylland”.

Vil du høre hvad vi
kan gøre for jer?