Get growth analysis
Our speciality. Your success.

Cases

  What our customers say

  Når jeg ringer til LAZZAWEB, føler jeg, at jeg ringer direkte til Google. Der er altid professionel sparring, rådgivning, vidensdeling og proaktiv handling fra deres side.

  Jeg mærker tydeligt et stort fokus på relation og nærvær, og med et højt fagligt niveau, er de i stand til at perspektivere og hjælpe din forretning til at nå nye succesfulde højder.

  Jacob Bech

  Frederik Bagger

  Morten Nielsen, Traffic & Performance Manager hos Spar Nord

  Hos Spar Nord har vi været i markedet efter et nyt bureau, der sammen med os kunne løfte vores synlighed i Google til et yderligere niveau. Efter en bureau runde var vi ikke i tvivl om, at LAZZAWEB var det rette match. Deres meget specialiserede viden og grundige tilgang gav os tryghed i vores beslutningsproces. Vi oplever en stor proaktivitet, der styrker vores samlede marketingindsats og position i markedet.

  Morten Nielsen

  Spar Nord

  Niels - Head of Ecommerce

  LAZZAWEB har indfriet vores forventninger. Det er et suverænt stærkt og tæt samarbejde, hvor vi har følt os i de helt rigtige hænder. Viljen til at vækste vores forretning har været en fornøjelse at opleve.

  Niels Nedergaard Larsen

  Mogens Daarbak

  Sanzi Beauty

  LAZZAWEB tænker ikke i siloer og ser Google som én samlet marketingkanal, hvor sammenspillet mellem Google Ads og SEO skaber en stærk synergi. Dét mindset var noget, som tiltalte os.
  Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til alle vækstparate virksomheder.

  Robert Friedrich

  Sanzi Beauty

  LAZZAWEB has been good at challenging our plans. They are skilled, and have the same values as us. With LAZZAWEB, we have a close contact, and we have come two steps closer to a partner.

  Morten Kjær

  Luksusbaby

  I will definitely recommend LAZZAWEB to others, due to their very proactive work, we have experienced. It almost speaks for itself when you have created such good results. It just can not be denied.

  Christian Aachmann

  Shaping New Tomorrow

  From the start, our partnership with LAZZAWEB has been very professional. There is no doubt that they are really passionate about what they do. We use LAZZAWEB for both SEO and Google Ads. LAZZAWEB are very proactive in relation to increasing our conversion rate. At the same time, we have received some amazing texts that really match our product.

  Camilla Breuner

  Skallerup Seaside Resort

  We always measure partners around three goals: How they report, how they communicate and the quality of their work (in this case: how many customers do we earn) - Here has LAZZAWEB scored max. Likewise, their entire team are always smiling and welcoming at their office, which means a lot to us.

  Mike Vestergaard

  DIGURA

  Astrid - Partner BY IC

  LAZZAWEB har spillet en afgørende rolle i vores vækst de seneste 12 måneder. Kompetente konsulenter, som har 100% styr på hvad de laver og er villige til at gå det ekstra skridt for at lykkes.

  Jeg giver mine bedste anbefalinger.

  Astrid Ingemann Christensen

  BY IC

  Camilla - Skallerup Seaside Resort

  Samarbejdet med LAZZAWEB har fra start været meget professionelt. Det er tydeligt at mærke, de virkelig brænder for det, de laver. Vi anvender LAZZAWEB til både SEO og ADS.  LAZZAWEB er meget proaktive i forhold til at øge konverteringsraten. Samtidig har vi fået leveret nogle fantastiske tekster, der virkelig matcher vores produkt.

  Camilla Breuner

  Skallerup Seaside Resort

  Jeg vil klart anbefale LAZZAWEB til andre, grundet det her meget proaktive arbejde vi har oplevet. Det taler nærmest for sig selv, når man har skabt så gode resultater. Det kan bare ikke benægtes.

  Christian Aachmann

  Shaping New Tomorrow

  Do you want to know what we can do for you?

  Talk to a specialist